Pengenalan FuelPlus


Kerisauan terhadap kenaikan harga minyak saban minggu memang mencengkam semua. Terutama yang membabitkan pengguna kenderaan harian. Pasti budget perjalanan akan bertambah.

Mencari - cari produk yang mampu menjimatkan penggunaan petrol untuk kenderaan anda? Mari berkenalan dengan Produk penjimatan minyak FuelPlus. Ini adalah produk yang sudah dihasilkan sejak 2014 lagi dan mendapat sambutan "super" menggalakkan sehingga sekarang


Sangat Mudah diguna, murah, dan cukup berbaloi untuk wang anda. Penjimatan sehingga 30% kilometer untuk setiap tangki.


FuelPlus islah satu revolusi "fuel additive" yang berasaskan minyak sawit untuk industri automotive yang menggunakan PETROL atau Diesel. Dihasilkan dalam bentuk tablet dan bersifat eco-friendly

FuelPlus dihasil dan dikilangkan di Malaysia untuk mengurangkan asap kenderaan dan meningkatkan prestasi enjin tanpa ada sebarang kesan sampingan pada kenderaan.
FuelPlus ialah berasal dari "multi award wining formula" dari penyelidik akademik Malaysia hampir 19 tahun lalu. CQ Bio Energy Sdn Bhd yang mendapat hak pengeluaran telah menambahbaikkan lagi formula ini dengan "infusing" bersama bahan bio active energy dan material lain untuk meningkatkan lagi karakter dan fungsinya.

Kelebihan FuelPlus anda akan mendapat
1. "Eco friendly"   - di formulasi dari 95% Minyak Kelapa sawit & 5% Bio Active Energy
2.  Mengeluarkan Pengeluaran asap Exhaust - mengurangkan toksik
3. Enjin Lebih Sejuk - Mengelakkan "Overheating"
4. Menjimatkan Penggunaan Petrol sehingga - 30%
5. Meningkatkan Prestasi Enjin
6. Enjin Lebih lancar dan Memecut dengan pantas